Pokémon

Pokémon-kahvilaan Tokiossa ilman varausta

Jaa sivu

Lensin äskettäin Finnairilla Japaniin tekemään turismia maassa. Vaikka tämä blogi käsittelee enimmäkseen lentoyhtiöitä ja loungeja, olen niin suuri Pokémon-fani, että minun on jaettava vinkkini Tokion Pokémon-kahvilan kokemiseen, vaikka sinulla ei olisikaan etukäteisvarausta. Vaikka Tokion aseman lähellä sijaitseva Pokémon Caféseen pääsee vain varauksella, Tokiossa on toinenkin kahvila, johon voit vain poiketa milloin tahansa.

Pokémon-kahvila Ikebukurossa

Pokémon Cafésta on takeaway-versio lähellä Pokémon Center Mega Tokyota Sunshine City Mall -ostoskeskuksessa Ikebukurossa. Tämä takeaway Pokémon-kahvila on nimeltään Pikachu Sweets. Salaperäisen nimensä ja vähäisen tunnettuuden vuoksi oli melko miellyttävä yllätys, kun huomasin, että voit todellakin saada Pokémonin muotoisia herkkuja ja cappuccinon, jossa on Pokémon-taidetta tekemättä varausta verkossa.

Pikachu Sweets sijaitsee Sunshine Cityn 2. kerroksessa Tokion Ikebukurossa.
Voit ostaa myös yhden näistä Pikachuista

Tilaaminen

Ruokalistalla on yllättävän paljon tuotteita. Ostin Pokémon-vohveli-juomakombon 1100 jenin hintaan (7,3 €). Sinun on tehtävä tilaus tiskillä ja sitten voit kävellä noutoalueelle, jossa henkilökunta ojentaa sinulle tilauksesi. Jono ei ollut pitkä, mutta ihmiset todella kuhnailivat kassalla. Kuinka kauan tilauksen tekeminen voi kestää? Ruokalista ei ole iha niin pitkä.

Tänään Pokémon-kahvilan ruokalistalla on herkkuja ja matkamuistoja
Tiski näyttää niin söpöltä, kun kaikki Pikachut seisovat rivissä
Pikachun jalanjäljet ​​vievät sinut tilauksesi luo

Pokémon-kahvilan kahvi

Pian tilaukseni tekemisen jälkeen sain vohvelini ja kahvini. Vohveli näytti söpöltä… Mutta maistui kamalalta. Mutta kuin todellinen Pokémon-mestari, tekisin mitä tahansa Pikachun vuoksi! Joten söin vohvelini ja join kahvini loppuun hymy huulillani.

Vohveli ja kahvi
Pöytien ympärillä ei ole paikkoja

Lopuksi

Pokémon Caféssa voi olla järjettömän pitkät varausjonot. Se oli täynnä kuukautta ennen matkaani aina kalenterin loppuun asti, joten minulla ei ollut mahdollisuutta päästä sisään. Kuitenkin Pikachu Sweets Ikebukurossa antaa sinulle melko hyvän kahvitteluelämyksen. Söpöjä Pokémon-merkkisiä makeisia ja kahvia kohtuullisin hinnoin. Jos sinulla on hotelli lähellä, voit jopa poiketa tänne joka päivä aamiaiselle!

Pokémon Center MEGA Tokyo on aivan nurkan takana
Finnair Platinum Wing Lounge Helsingissä on yksi parhaista ykkösluokan loungeista
Finnairin mannertenvälinen businessluokka on ihan ok

Saatat olla myös kiinnostunut

Ei tuloksia.
Exit mobile version