Japan AirlinesTuristiluokka

Kuinka hyvä on Japan Airlinesin kotimaan turistiluokka?

Jaa sivu

Japan Airlinesilla ei ehkä ole parhaita loungeja kotimaan lennoilla, mutta Japan Airlinesin kotimaan turistiluokka on äärimmäisen mahtava! JAL:illa on kenties ystävällisempi henkilökunta kuin millään muulla oneworld-lentoyhtiöllä, ja täytyy sanoa, että JAL:illa on ainakin asenne kohdallaan. Kerran lensin suuren sateenvarjon kanssa, joka näytti katanalta, enkä saanut ottaa sitä mukaani lentokoneeseen lakirajoitteiden takia. Se oli myös liian iso matkalaukkuuni. Ja mitä Japan Airlinesin henkilökunta sitten teki? He kehittivät jostain pahviputken sateenvarjoni ympärille ja kietoivat sen tiukasti laukkuani vasten muovilla. Ja ne tekivät kaiken tämän ilmaiseksi jo ennen kuin minulla oli oneworld-statusta! Hyvää työtä JAL! 🙆🏼‍♂️

Lähtöselvitys

Japan Airlinesilla on priority-​​linjoja oneworld-eliittiasiakkaille ja tavaaliset jonot muille kotimaan turistiluokan matkustajille. Kummallista kyllä, lähtöselvitystiskien yläpuolella olevat infonäytöt näyttivät, onko saman päivän lennoilla vielä vapaita paikkoja. Oletan, että jotkut japanilaiset vain marssivat sisään ilman lippua ja tekevät varauksen ja sisäänkirjautumisen samalla kertaa. Kätevä, täytyy sanoa.

Japan airlinesin lähtöselvitys

Istuimet

Japan Airlinesin kotimaan turistiluokan lentokoneet on varustettu nahkaistuimilla. Tämä ei ole paras mahdollinen ratkaisu, sillä nahka hiostaa enemmän kuin kangas, mutta hei, se on ainakin helpompi pitää puhtaana.

JAL:in istuimet

Olen pitkä mies (193 cm) ja toisinaan hieman liian pitkä Japaniin. Joten odotin tämän olevan ongelma myös tällä lennolla. Mutta ei, Japan Airlinesin koneissa on itse asiassa melko runsaasti jalkatilaa. On olemassa eurooppalaisia ​​yhtiöitä, kuten Aegean, joilla on vähemmän jalkatilaa!

Jaloillesi on paljon tilaa!

Palvelu

Lentoemännät tarjosivat matkustajille maksutta erilaisia ​​mehuja, kuten persikka- ja luumumehuja. Lennolla ei ollut mitään syötävää, mutta se ei haittaa näin lyhyellä kotimaan lennolla. Mehut olivat maukkaita ja niitä sai maistaa useampaakin sorttia.

Herkullinen persikkamehu

Viihde

Koneessa oli ilmainen WiFi internetin selaamista varten puhelimellasi. WiFi-portaalista löytyi myös elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voit katsoa ilmaiseksi lennon aikana.

1-2-3 yhteys on muodostettu!
Elokuvat ja TV-ohjelmat WiFi-portaalissa

Lopuksi

Japan Airlinesin kotimaan turistiluokka on loistava. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja ystävällistä, ja mielestäni tämäkin kuvaus on edelleen vähättelyä. Ilmaista WiFi-yhteyttä ja erilaisia ​​mehuja on vaikea voittaa. Lentäisin JAL:lla uudelleen milloin tahansa!

Suloinen visio tulevaisuuden lentokoneesta
Japan Airlinesin ykkösluokan lounge Hanedassa on mahtava mesta
Finnair Platinum Wing Lounge Helsingissä on yksi parhaista ykkösluokan loungeista
Exit mobile version